ANEROS - EVI

ANEROS - EVI
ANEROS - EVI ANEROS - EVI
Varenr.: E24112
Tilgængelighed: På lager
Pris: 740,00DKK
Ekskl. moms: 592,00DKK
Antal:  
   - eller -   
Den anatomisk designet Evi af Aneros for kvinder kræver ingen vibrationer og giver brugerne en sanselig, håndfri oplevelse som ingen anden. Evi tilbyder også evnen til at styrke bækkenbundsmusklerne som hjælper en kvinde udføre en stærk skruestik-greb lignende under samleje; øge ophidselse gennem øget blodgennemstrømning; har flere og mere intense orgasmer, oftere; forbedre blære kontrol; og fremme sund graviditet, hvilket fører til lettere levering og post-partum genopretning.
 
Ved indsættelse, er Evi grebet af brugerens bækkenbundsmuskler, hjælpe brugeren opdage og udøve de muskler der er væsentlige for seksuel nydelse, og også blære kontrol. Den buede foran pæren stimulerer brugerens G-punktet, og håndtaget er designet til at stimulere klitoris, tilføjer en behagelig aspekt at bruge Evi, hvilket førte til sloganet "Kegel fitness med orgasmic incitamenter '.
 
Evi er det nyeste produkt fra Aneros og selskabets første designet specielt til kvinder. Evi er dækket i fløjl-touch silikone og måler 14,5 cm. Den vejer 93,6 gram og kan bæres undetectably under tøjet.
 
Længde: 13,6 cm
Indsættes Længde: 8,9 cm
Omkreds: 10,8 cm
 

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Bemærk: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig            God

Skriv nedenstående kode i boksen:Powered By OpenCart
Vilde Kaniner - SM & SEX udstyr © 2018