ANEROS - EUPHO SYN

ANEROS - EUPHO SYN
Varenr.: E24114
Tilgængelighed: På lager
Pris: 740,00DKK
Ekskl. moms: 592,00DKK
Antal:  
   - eller -   
Påfyldning dig med euforiske synsations! En ny udvikling i Eupho er ankommet: Aneros 'Eupho Syn, en perfekt syntese af den populære prostata massager med fløjl touch-silikone. Den Eupho Syn fastholder det slanke design og lille hoved giver mulighed for mere målrettede massager. Øget komfort stammer fra tilsætning af en tyk silikone belægning over den stive ramme er nødvendig for en ærefrygtindgydende prostata oplevelse. Eupho Syn er ideel til mænd med stærkere lukkemuskler, der kan styre de masserer kapaciteter gennem varierede sammentrækninger. Selv de mest erfarne brugere af prostata massageapparater vil opdage nye fornemmelser ved at udforske deres krop med Eupho Syn.
 
Selv om det oprindelige Eupho var Aneros 'mest populære avancerede model, de tog tilbagemeldinger fra deres loyale kunder for at skabe den mest raffinerede model til dato. Den oprindelige Mellemkød Fanen blev ombygget med afrundede kanter og lige nok silikone for at tjene det nye navn, Comfort Tab ™.
 
Efter års forskning, fandt vi, at blot at gøre vores produkter ud af silikone ville ikke give den samme enestående prostata massage, at vi er verdenskendte for. Men med et robust indre ramme, bliver du behandlet til den mest komfortable og mind-blowing oplevelse du nogensinde har forestillet sig.
 
• Tynd profil giver mulighed for præcise fornemmelser
• Udvikler stærkere lukkemuskler
• Giver stærkere, hårdere erektioner
• Håndfri fornøjelse
• Phthalat fri, fløjl touch-silikone
• Der kræves ingen batterier
 
Tip bredde: 1,9 cm
Mid-højderyg bredde: 2,5 cm
Indsættes længde: 10,2 cm

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Bemærk: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig            God

Skriv nedenstående kode i boksen:Powered By OpenCart
Vilde Kaniner - SM & SEX udstyr © 2018