ANEROS - DEVICE

ANEROS - DEVICE
ANEROS - DEVICE
Varenr.: E24113
Tilgængelighed: På lager
Pris: 740,00DKK
Ekskl. moms: 592,00DKK
Antal:  
   - eller -   
deVice er en valgfri måde at nyde den fulde silikone oplevelse af prisbelønnede Vice men uden vibrationer. Det område, der benyttes til at huse vibratoren er fyldt med silikone for at give deVice en solid indre kerne.
 
Denne skønhed er en udvikling i prostata massage, bygget med kvalitetsmaterialer og håndværk, du er kommet til at forvente fra Aneros. I modsætning til andre produkter på markedet, har næstformand er hver kurve er anatomisk designet til at passe din krop til en utrolig oplevelse.
 
Kvalitet er i detaljerne. Vi har udforsket alle aspekter af et brugernes oplevelse, når du opretter vores nyeste produkt for dig. Den slående røde opbevaringsboks er vandmærke med Aneros logoet, men er kun helt synlig, når den holdes i en vinkel til din diskretion. Denne boks har også en magnetisk kabinet for at sikre, at din enhed forbliver sikkert og trygt inde.
 
Superior design begynder ved tegnebrættet. Som alle Aneros produkter, blev Vice anatomisk designet til at hvile komfortabelt mod prostata for en sikker og mind-blowing massage. Fremstillet af FDA godkendte materialer, er næstformand dannet af en høj kvalitet medicinsk kvalitet silikone, hvis satinfinish giver mulighed for en behagelig og nem at rengøre oplevelse. Designet med formål og ser egnet til et museum, er du klar til at afsløre din enhed?
 
Længde: 12,1 cm
Indsættelige Længde: 10,2 cm
Omkreds: 10,2 cm
Base diameter: 10,2 cm

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Bemærk: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig            God

Skriv nedenstående kode i boksen:Powered By OpenCart
Vilde Kaniner - SM & SEX udstyr © 2018